Sykkel i sentrum

Alt legges til rette for en grønn og enkel hverdag for de som jobber i Krohnen.

Det er enkelt å komme seg til Innovasjonsdistriktet, og Krohnen er selvsagt ikke noe unntak. Vi jobber målrettet for at det skal være enkelt å være grønn for våre leietakere, og dette strekker vi enda et hakk nå.

Mannlig syklist, sykler til jobb en solfylt dag
LETT Å SYKLE TIL KONTORET: Det blir enkelt å sykle til og fra Krohnen, og gode sykkelfasiliteter med garderober og tørkerom gjør næringsbygget innbydende for syklistene.

Løfter frem sykkelen

  • Det er enkelt å sykle til jobb i Krohnen. Bygget ligger tett på sykkelveinettet som går nord, sør og vest. Dermed er det enkelt å komme seg alle retninger – også til Fyllingsdalen når den nye sykkeltunellen gjennom Løvstakken står ferdig i 2023.
  • ­Både sykkelparkering, garderober og inngang for syklister løftes opp og frem i lyset. Ingenting stues ned i en mørk kjeller, isteden er det parallell inngang for gående og syklende, og de store, lyse garderobene har inngang fra resepsjonsområdet. Syklende kan også nyte godt av gratis skap i garderobene, tørkerom med avfukter, ladepunkter for elsykkel og verktøy for småreperasjoner.
GC Rieber Eiendom ønsker at det skal være både attraktivt og enkelt å sykle til jobb i våre bygg.

Enkelt å reise kollektivt

– Sykling er bra for helsa, bra for arbeidsgivere, bra for Bergen og bra for miljøet. Derfor har vi valgt å løfte syklistene opp og frem, samtidig som det selvsagt fremdeles er veldig enkelt også for alle som ikke sykler, sier markedsdirektør Øyvind Ramberg i GC Rieber Eiendom.

Med en sentral plassering midt mellom bybanestoppene på Florida og Danmarksplass, gangvei til «Småpudden» og Bergen sentrum og sentrale busslinjer som stopper rett ved, er det også enkelt å reise kollektivt til og fra kontoret. For de som er avhengige av bil, er det selvsagt mulig å parkere i nærheten.