Kart Solheimsviken

Beliggenhet

Krohnens nærmeste nabobygg er V-bygget. Her bor blant andre DNB, StartupLab og ItsLearning. Dette bygget er med andre ord svært tett på klyngen for fintech her i Solheimsviken.

Takket være passasjen fra Damsgårdsveien og ned mellom Solheimsgaten 7B og C så er det bare 1-2 minutters gange fra hovedinngangen til båthavnen.

Sentralt plassert i innovasjonsdistriktet

Din nye hverdag med kontorplass i Krohnen skal være trygg, effektiv, bærekraftig og friksjonsfri.

Fra hovedinngangen på det nord-østre hjørnet kommer du rett inn i byggets kjerne. En stor, varm, sosial sone med grønne planter, moderne møbler, synlig treverk og en lun atmosfære. Her møter du både et mingleområde, en klimavennlig og spennende personalrestaurant, samt moderne møterom.

Videre vil byggets etasjer bestå av kombinerte løsninger som inkluderer åpne arbeidslandskap, cellekontorer, multirom, møterom og sosiale soner. Dette vil tilrettelegges og justeres etter leietakers ønsker og behov. Krohnen vil ha stor fleksibilitet til kunne å tilpasse seg flere ulike bruksområder.

Krohnen inngangsparti

Et historisk område

Solheimsviken er et historisk område som i godt over et århundre har vært fylt med økonomiske pionerer. Tidligere skipsverft og fabrikker samt varehus for import og eksport. Nå verdensledende teknologi- og finansmiljøer i tillegg til shipping, helse og mye mer.

Området har vært gjennom en transformasjon de seneste årene. Boliger og næringsbygg har blitt etablert langs hele Damsgårdssundet og videre opp til byfjellet Løvstakken. Gjennom etableringen av gangbroen Småpudden har Solheimsviken blitt svært attraktivt og ytterligere knyttet til Marineholmen og Bergen sentrum. Gangavstanden til de øvrige klyngene i Bergen vil gi deg som leietaker mulighet til å være tett på de mange innovative og fremtidsrettede bransjene i byen.

Fellesskapet i Solheimsviken

Krohnen blir en viktig del av området Solheimsviken – et innovasjonsdistrikt med flere store aktører innen fintech og andre bransjer. Dette er et dynamisk og voksende område som stimulerer beboerne til å knytte kontakt og skape synergier mellom seg.

Vi i GC Rieber Eiendom tror på de tilfeldige møtene hvor geniale idéer klekkes på tvers av fagdisipliner og bransjer. Vår rolle er å legge til rette for dette, samt skape miljøer som tiltrekker seg de ledende bedriftene og de beste talentene. Dette lykkes vi med i Solheimsviken.

Et inspirerende samfunn bygget på datavitenskap og kompetanse. Initiert for å hjelpe gründere å vokse raskere og smartere, og for å bistå etablerte organisasjoner til videre innovasjon.

Med StartupLab lokalisert i flotte lokaler i V-bygget har området infrastrukturen som trengs for å skape videre vekst og verdiskapning.

Solheimsviken

Spisesteder

Café Viken

350m

Viken Brygge

300m

Kranen

400m

Transport

Bysykkelstativ

300m

Flybuss

1.3km

Bybane

550m

Taxiholdeplass

450m

Busser

150m

Tog

2.0km