Bli en del av Innovasjonsdistriktet

Krohnen ligger midt i Solheimsviken. Her har vi lagt til rette for en innovasjonsklynge med spennende og fremtidsrettede selskaper.

INNOVASJONSKLYNGEN: I Innovasjonsdistriktet Solheimsviken, her sett fra luften, får du både markedsledende naboer, nye og friske ideer og et bredt tilbud av steder å lade opp batteriene.

Rett ved Krohnen finner du store teknologi- og finansinstitusjoner, som DnB, Bouvet og Eviny, men også andre kunnskapsmiljøer innen helse, utdanning og forskning. Og like over vannet ligger Marineholmen med den marine klyngen, Høyteknologisenteret og BI. Sammen utgjør disse områdene Innovasjonsdistriktet.

Mann med StartupLab-genser snakker med mann og kvinne.
StartupLab er et av mange tiltak som er med på å gjøre Solheimsviken til Innovasjonsdistriktet.

Ved å samle alt på ett fat, og tilrettelegge for kontaktpunkter på tvers av arbeidsplassene, bidrar vi til at kunnskap avler kunnskap – og business avler business.

Alle bidrar til innovasjon

– Ved å plassere etablert næringsliv sammen med kompetansebedrifter, gründerspirer og gode ideer i StartupLab , bidrar alle til innovasjon og fremskritt hos hverandre. Det er ikke bare fine ord, det bidrar faktisk til verdiskapning og fremskritt, sier markedssjef Kine Mjaatvedt Bjørge i GC Rieber Eiendom.

Fritid og kontortid

Det er ikke bare i kontortiden at Solheimsviken er stedet å være. Her kan du nyte ettermiddagssolen på trappene foran Hotel Moxy, deilig mat fra Colonialen Kranen, treige stunder i badstuene fra Heit Bergen Sauna rett over vannet – eller alt det andre området har å by på. Hele sjøfronten, fra Damsgård via Solheimsviken og til Marineholmen, er født på ny med badeplasser, båtbrygger, spisesteder, moderne arkitektur og et vidt spekter av aktiviteter.

Innovasjonsdistriktet Solheimsviken byr på alt du trenger – både til jobb og fritid.